WaterRower

WaterRower’ens funktionsprincip er baseret på vandmodstand, og det giver en jævn og realistisk belastning for hvert tag – som at ro i vand. På grund den neddykkede paddel i vandtanken oplever du ikke et ujævnt modhold, som ellers er kendetegnet for mange romaskiner.

WaterRower’ens lækre design gør, at den også på dette punkt distancerer sig fra andre romaskiner på markedet. Alle WaterRower’ere bliver håndlavet og opbygget i nogle af verdens fineste træsorter – ask, kirsebær, valnød, bøg eller eg. Romaskinens grundelementer er således lavet af det fineste Appalachian hårdttræ, som kommer udelukkende fra bæredygtigt skovbrug.

Start-up perioden for WaterRower Scandinavia blev hjulpet godt på vej af produktets medvirken i ‘House of Cards’ – en af de mest sete Netflix-serier nogensinde. Så stor var Frank og Claire Underwood’s interesse for træning med en WaterRower, at den optrådte syv gange i løbet af serien.

Faktisk har ‘The Wall Street Journal’ beskrevet Frank og Claire’s romaskine som “den mest usandsynlige stjerne fra House of Cards”.

Lydløs træning i stuen

Det eneste du hører fra din WaterRower romaskine når du træner, er den beroligende, rislende lyd af vand i bevægelse.

Du behøver ikke et separat rum til træning – du kan gøre det i stuen eller et andet opholdsrum.

Så uanset om du bor i en lejlighed i byen eller i det hele taget har begrænset plads til rådighed, er der altid plads til effektiv og ikke-støjende træning med en WaterRower.

Waterrower