Et farverigt fællesskab – med plads til mangfoldighed

Bæredygtighed

Bæredygtighed er nøgleordet og grundstenen i butikken. Det skal være sundt for miljøet – og os!

Genbrug

Vi har fokus på genanvendelse, og dét at få noget kreativt og brugbart ud af materialer, der har været i brug.

Fællesskab

Vi vil gerne fremme netværk og fællesskaber, for alle som har lyst. Et sted at være sammen med andre.

Få alt ét sted

Hos os kan du få alt, hvad hjertet begærer – lige fra frugt og grønt til tøj og hudpleje.

Økologi

Vi tænker altid i økologi – både med hensyn til det du spiser, og de produkter du bruger på kroppen.

FN’s verdensmål

Du kan være med til at skabe anstændige jobs og vækst samt ansvarligt forbrug og produktion.

Butik Værdig er et butiksfællesskab beliggende på Bytorvet i Ry, og som emmer af liv og hyggelig atmosfære. Værdig byder på et bredt varer sortiment lige fra unikt kunsthåndværk og børnetøj til hudplejeprodukter og fitnessudstyr. Værdig har også sin helt egen kaffebar som dagligt byder på både lækker drikke og tid til pausen.

Bæredygtighed er nøgleordet og grundstenen i butikken. Det er en farverig fællesskabsbutik, med plads til mangfoldighed. Udstillerne inspirer hinanden og deles om de praktiske opgaver. To og to giver altid fem.

De mange aktører er med hver deres passion med til at skabe oplevelser for de besøgende, både i den daglige handel, men også med workshops, foredrag, fernisering, vinsmagning og meget mere.

Kom en tur i Værdig, hvis du vil forkæle dig selv, eller dem du holder af!

I den hyggelige ‘Byens Bønner’ sælges den skønneste nymalede økologiske kaffe i mange varianter. Der er også mulighed for nyde et glas bærerdygtigt vin eller en lokalbrygget øl.

I Butik Værdig sælger vi unikt kunsthåndværk, som oftest er lokalproduceret eller som et led i et socialøkonomisk projekt. Det er en god blanding af brugsgenstande og pynteting.

I vores købmandsbutik kan du købe bæredygtige husholdningsprodukter og økologisk frugt og grønt. Derudover har vi økologisk produceret børnetøj i størrelse 0-6 år.

Et mødested for alle

Vi vil gerne fremme netværk og fællesskaber, for alle som har lyst. Her kan alle være en del af fællesskabet, og have et sted at være sammen med andre.

Måske du har brug for et sted til fordybelse og ro i hyggelige og levende omgivelser? – tag gerne din computer, notesblok, mødeaftale eller andet med… og få en kop kaffe mens du fordyber dig.

Et fælles ansvar

Under udarbejdelse!