Klædeskabet

I klædeskabet sælges genbrugstøj af god kvalitet. Det er hovedsageligt dametøj og -sko. Det er private som sælger deres beklædning og på den måde er både sælger og køber med til at passe på vores klima.

I klædeskabet blomstrer mangfoldigheden. Der er løbende udskiftning, og der er aldrig to af den samme slags.

Salg af tøj og sko i kommission

Her kan du læse mere om, hvordan du kommer godt i gang med dit salg af tøj og sko i kommission i Butik Værdig. Vi glæder os til et godt samarbejde!

Book en tid til indlevering af tøj til Klædeskabet.

For at sætte dit tøj til salg, skal du book en tid til indlevering.
Det er ikke muligt at indlevere tøj, uden at have booket en tid.

Smart at købe genbrug

Hvis man skal se alene på tallene, så er det blevet smart at købe genbrug. De virkelige klimakrigere har altid vidst det, men Hr. og Fru. Danmark er nu også med, for der er aldrig blevet købt og solgt så meget genbrug i Danmark. Og det er især tøj og boligting, der købes brugt.

Genbrugstøj giver dig en mulighed for at skabe en individuel og unik stil, der passer til din personlighed. Det er aldrig det samme tøj genbrugsbutikkerne har, og butikkerne er ikke domineret af, hvad sæsonens mode dikterer.

Genbrugsbutikkerne er derfor stedet for dig, der ønsker at gå på skattejagt i de mange forskellige varer, og måske købe et unikt one-of-a-kind outfit, som adskiller dig fra mængden.

Hvis du køber noget brugt i stedet for noget nyt, sparer du også alle de ressourcer, der går til at lave noget nyt. Det er godt for planeten.