Byens Bønner – bæredygtig kaffebar

I den hyggelige kaffebar – Byens Bønner – i Værdig, sælges der friskbrygget og bæredygtig kaffe i flere varianter.  Byens Bønner brygger udelukkende kaffe på FTC-certificerede, håndplukkede og økologiske bønner, der bliver ristet lokalt her i Søhøjlandet. Der er også muligt at nyde en chai, en kop kakao eller en kop the, der også er økologiske.
Man kan desuden nyde en lokal håndbrygget øl eller et glas vin; der er flere varianter at vælge i mellem. Ønsker man en afkølet alkoholfri drik, tilbyder kaffebaren saft i flere varianter. Alt sammen økologisk dyrket.
 
Byens Bønner afholder jævnligt forskellige arrangementer. Det kan være alt fra musikarrangementer, smagninger og foredrag mv. Vi har tidligere bl.a. afholdt chokoladesmagning, vinsmagning og ølsmagning. Der har været forskellige musikarrangementer, hvor mindre jazzgrupper eller kor har lagt vejen forbi kaffebaren. Følg med i alt dette på Byens Bønners side på Facebook!
 
Kaffebaren er åben i butikkens åbningstid.

I Byens Bønner tror vi på bæredygtighed, kvalitet og god smag, og vi håber, at kaffebarens gæster kan se det fornuftige og interessante i at drive en kaffebar med et minimalt forbrug og derfor et minimalt CO2-fodaftryk uden at gå på kompromis med kvaliteten”.

Henrik Windbirk, indehaver

Et mødested for alle

Vi vil gerne fremme et godt netværk og fællesskab for alle, som måtte have lyst! I kaffebaren kan alle være en del af fællesskabet og have et sted at være sammen med andre mennesker.
Måske har du brug for et sted til fordybelse og ro i hyggelige omgivelser?
Tag gerne din computer, tablet, mødeaftale eller andet med i kaffebaren
…og nyd en kop kaffe, mens du fordyber dig.