Genfyld – Emballagefri Købmand

I Værdig findes en afdeling som kaldes Genfyld eller købmandsbutikken. Her sælges bæredygtige og primært emballagefri fødevarer som havregryn, frø, kerner, bønner, linser, ris, krydderier osv. pr. vægt. Du finder friskristede kaffebønner fra Værdigs eget risteri og du kan få friskkværnet mel fra vores egen melkværn (mens du venter eller bestil til senere afhentning).

Der er også mulighed for at købe varer til din husholdning som f.eks. opbevaringsglas, flydende og faste sæber til rengøring og personlige pleje, håndlavede bivokslys og wraps, Bokashi kompostspande og forskellige køkkenting i oliventræ og meget andet.

Medbring gerne dine egne beholdere når du handler i Genfyld – eller snup en gratis papirpose eller et genbrugsglas.

Genfyld – for en grønnere fremtid…

Økologi, bæredygtighed og omsorg for klode og medmennesker er omdrejningspunktet for Genfyld. Du kan læse mere på Genfylds egen hjemmeside. Her kan du også se det fulde sortiment med billeder og priser på varerne.

Har du særlige ønsker eller brug for hjælp,  må du altid gerne skrive eller ringe til Karin. Se kontaktinfo på hjemmesiden eller lægge en besked i den lille notesbog der ligger på bordet i købmandshjørnet.

Missionen er at levere økologiske fødevarer af høj kvalitet, gerne danskproduceret hvor vi kan finde det og rigtig gerne gennem samarbejder med små dedikerede leverandører, der gør noget særligt for klode og medmennesker.  Vi handler med økologiske varer af hensyn til miljøet, fordi det er sundere og smager af mere. Samtidig støtter vi også de økologiske avlere, som driver deres landbrug bæredygtigt

Karin Agerskov Thomsen, indehaver af Genfyld